Bloggflytt

Okej, let's do it. Från och med NU bloggar jag på bubbleroom. Jag hoppas att ni följer med mig dit!

Ankare

Förlåt för den dåliga upptaderingen igår, hann helt enkelt inte med bloggen igår. Jag var i skolan, var på bal och åkte till Köping med Sara. Det var en trevlig men ganska stressig dag. Idag har jag varit i Örebro. Handlade blandannat örhängena på bilden. Nu ska jag snart ut i regnet och åskan för ännu en bal. Idag är det dock dags för Arbogas bal.

Sickness

Jag har haft en himla fin över-3-timmars-fika med världens bästa Matte idag. Sara kom även och hängde med oss en stund. Sedan har jag och Sara promenerat röven av oss. Och så har jag skrivit klart svenskan och stortstädat hela lägenheten. Med andra ord har jag gjort allt jag skulle. Annars är jag så sjukt illamående. Jag kan inte äta. Jag kan inte göra någonting. Jag känner mig bara.. tom.

Love

Har jag inte världens gulligaste mamma? Hon är så fin.

Träklack

Kolla in det här! Wo-o-o-ow. Ulrika har införskaffat träskorna som jag skrev om här. Iallafall, jag är uppe med tuppen idag på min lediga dag för idag är det mycket som ska göras! Jag ska storstäda, skriva uppsats, träffa Matte osv......

Puss

Citerar FLORA "Ikväll slutade mitt liv och började igen". Jag har förlorat men samtidigt vunnit en av de finaste människorna jag vet. Det kommer bli bra såhär, jag vet det. Såsmåningom.

Nitar och skinn

Dagen har varit bra och dålig. Beror på hur man väljer att se den. Skönt att sluta tidigt iallafall. Och ha sovmorgon. Nu ska jag snart fixa iordning mig lite, sen ska jag iväg på en fika med Jenny och sen vidare till Maggan och fixa håret. Hoppas att det blir fint!

Sunglasses

Nya brillor från H&M. Var i Köping och handlade. Hittade faktiskt en himla fin klänning men den får ni inte se, inte nu iallafall. Nu ska jag fortsätta kika på Biggest Loser och sedan ska jag plugga. Måste vila benen lite efter 3 promenader.

Dagens

Idag är jag ledig! Mycket uppskattat. Fick dock gå upp med tuppen ändå eftersom jag har tid på vårdcentralen varje tisdagmorgon nu i några veckor. Så jag knallade iväg dit och efter det vart det en 45 minuters runda i regnet. Men nu väntar Dagens Outfit!

Nice dress

SOURCE. Ny vecka you guys! Jag har precis kommit in, tog en liten promenad och joggingtur såhär på morgonen. Det är verkligen världens bästa start på dagen. Nog om det, den här veckan har jag fullt upp hela veckan lång! Men jag tror att det kan bli riktigt bra.

Elle

Kom precis in, har varit och handlat lite smått. Månadens Elle osv. Dagen har gått åt till att plugga, sova, plugga, sova, plugga, sova. Men nu framåt kvällningen var jag ute och sprang. Himla skönt. Nu blir det bara en massa chill framför tv:n och Elle. Finfint!

White

COLUMBINE. Somsagt, jag har haft en himla bra helg men idag väntar en del plugg. Som tur är så började jag redan igår, så behöver inte tokstressa med det idag. Nu är jag sjukt hungrig så förhoppningsvis ska mamma ner och handla lite snart... Blir panpizza, haha.

Bike

Kom precis hem från en himla fin kväll. Till en början cyklade vi mest runt och träffade lite olika människor som man inte träffat på länge. Sen åkte vi hem till Charlie och spenderade några välbehövliga timmar där. Var så himla länge sedan! Så nu kom jag precis hem och ska alldeles strax lägga mig. Har haft en jäkla bra helg känner jag!

I'd like to go to New York with you


Hade en himla fin kväll igår. Jätte fin faktiskt. Tror att det blir en lika fin kväll ikväll för snart kommer bästa Larsson hit, så drar vi oss utåt. Ärret på mitt ben är från en udda men rolig tid i mitt liv för er som ville veta. Jag är klädd i ett par svarta shorts och en blus från Weekday.

Feather

Kolla in HANNAMW's tokfina tatuering. Rackarns vad snygg den är! Iallafall så håller jag på och fixar mig lite smått. Ikväll ska vi vara nåra tjejer och grilla på villa, får se hur många vi blir. Trevligt ska det iallafall bli. Hörs senare!

Miranda

Idag hade jag gärna glassat omkring i Miranda Kerrs långklänning. Hörrni, idag ska jag äntligen till skolan! Woho, så himla lycklig. Har dock mattenationella i 3,5 timmar nu på morgonen men förhoppningsvis går det skapligt. Började iallafall morgonen på bästa möjliga sätt, en promenad/joggingrunda. Finfint det.

Someday somehow

Sitter och äter vattenmelon och småkikar lite på Biggest loser. Är så himla ledsen för att jag inte är i skolan, just nu känns det som att jag lika bra kunde ha åkt till skolan fastän jag mår dåligt. Vill umgås och hänga ute i det fina vädret.

Träskor

Jag är alldeles förälskad i de här träskorna! De är helt underbara enligt min mening. Gick upp halv fem imose as promised och gick en morgonpromenad med Sara. Dessvärre mådde jag inte bra när jag kom hem så fick stanna hemma ännu en dag, which sucks.

Summer

Ett alldeles underbart kollage av FASHIONGIRL. Jag måste ha en virkad topp i sommar! Har redan spanat in ett som kanske är något för mig, hoppas bara på att det finns i vitt! Var förövrigt ute på en väldigt svettig men trevlig promenad med Saro nyss.

Girls

EMSEDGE. Just nu ligger jag i min säng och nyser. Har sminkat mig för första gången på dar, och var beredd att knalla ner till vårdcentralen och lämna några prover, precis som igår. Men så var pappa så snäll så han åkte ner med dem åt mig idag. Schyyssst..

Flowerprint

Jag vill välkomna sommaren i denna tunika tillsammans med bruna ben, svarta naglar och ett nitbälte. Det hade suttit finfint. Ångrar mig så himla mycket att jag aldrig köpte den förra veckan då jag ändå stod och fingrade på den... Tok alltså.

Fint

Fashion squad. Men hallå, kolla in de här fina outfitsen då. Åh! Finfinfint. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem, tänkte gå en liten promenad och sedan förhoppningsvis gå och köpa glass, är sååååå sugen.

Hanna och John

HANNA&JOHN. Älskar Hannas outfits, de är alldels perfekta. Och den där John är det heller inga fel på! Hehe. Ville bara visa er detta...
Nu ska jag fortsätta kika på Tyra Banks show, bland de bästa. Förresten, det nyaste GG-avsnittet är heeeelt crazy!

Struggling


Kämpar på med lite matematik. Men det är inte lätt att få något gjort när huvudet är nära sprängning. Helskotta vilken huvudvärk jag åkt på alltså! Jag var iallafall ute och sprang en sväng idag igen. Svettttttt, haha! Later

Chanel

FANTASTISKA hattar från Chanel, bild från Caroline. I inlägget under kan ni se mina himla fina kortisonkinder, kände faktiskt att jag var tvungen att påpeka dem. Iallafall, kvällen har bestått av en promenad och "Dagens Outfit". Fint det.

Damn

Åh fyfarao. Jag gav mig ut på något som var tänkt att vara en rask promenad, men som slutade upp i en sju jäkla joggingrunda. Damn! Har inte sprungit så långt på länge (långt för att vara mig!!!!) och jävlar vad svettigt det vart. Så nu väntar duschen!

Dagens outfit

Jag fick ett samtal tidigare idag om att min bok hade kommit till bokhandeln! Lycklig som tusan. Kommer troligtvis sätta mig ner och spendera lite (läs: en massa) tid åt den senare. Nu ska jag ut på en promenad och undersöka om lite sol och luft kan vara mirakelkuren mot min satans huvudvärk och förkylning.........

Fred Zip Hood

Jag känner ett starkt behov av att denna hood från Cheap Monday förflyttar sig till min garderob nu. Perfekt att bara dra över en tshirt or whatever. Nu ska jag dock rusa iväg till tåget, ska in och hämta matteboken. Later dudes!

Snake

WHERE DID U GET THAT. Alltså jag förstår fortfarande inte varför jag inte är en stolt ägare av denna ring? Den är så äckligt snygg!

Sweater

Idag firar vi min underbara mamma som fyller år på tisdag. Hon är världens finaste. I övrigt så är jag fortfarande sjuk som en gnu. Hungrig som bara den är jag med, för den som ville veta. Köpte en one size tröja på Monki igår, den kan ni se lite av på bilden.

Insane

UNDERBARA DELFI. Nu ska jag lägga mig och kika på det här. Har hållt igång hela dagen idag, på både gott och ont. Inte det bästa för den där jäkla förkylningen som jag lyckats dra på mig, men det har däremot varit skönt att få en massa saker gjorda.

Chirre


Det här är de bästa chipsen i hela världen, så jävla godaaaa. Iallafall, idag har jag varit i Örebro. Skulle hämta ut min bh som hade kommit men som vanligt vart det en sväng i affärerna också. Vilket resulterade i att jag vart med en tröja och en klänning, haha. Nåja, nu ska jag och mamma ut på en promenad i det tokfina vädret. Later you guys.

Sunglasses


Nu är jag hemma från balen. Det var fullt med folk, vilket gjorde att jag knappt hann träffa Elma. Men jag hoppas att du hade den hemskt fina bal som du förtjäna! Ikväll myser jag med mamma eftersom jag fortfarande är sjuk och pappa är borta.

Vogue

CAROLINES MODE. Nu drar jag iväg till station och möter upp Saro. Sedan tar vi tåget till Köping! Talk to you later.

Träklack

Åh, kolla in KARINS fina träskor? Himla fina enligt min mening. Är ruskigt sugen på ett par jag med. Iallafall, jag är fortfarande sjuk men ska iallafall ta mig till Köping för att kolla in Elmas/och alla andras bal!

Ems

EMSEDGE. I lost it. You confuse me........................... Nu ska jag lägga mig och hoppas på ett friskare jag imorgon! Godnatt.

Black

Äntligen har jag fått mitt svarta nagellack. Min dag har i stort sett spenderats i sängen. Är så himla sjuk att jag dör. Gnäller lika mycket, om inte mer, som en karl gör när de är sjuka, haha! Vaknade ju dock upp med D och så var jag även en snabbis i Köping.

Yesterday


Close

Sjukhus vistelsen gick bra. Efter Västerås vart det upp en sväng på stan för att hämta ut min nya medicin, cellgifter som jag troligtvis kommer äta resten av livet. Var även förbi bokhandeln och beställde hem "Dagens Outfit". Nu har jag precis sminkat mig och ska slänga i mig lite mat innan jag åker iväg till Daniel.

Bubbles


Mår himla dåligt
. Har så himla ont i halsen att jag är nära att slita av mig den. Hur nu det ska gå till. Är så jäkla godissugen också. Förresten så går det sorgligaste DH-avsnittet någonsin på tv nu, såg det förrförra veckan och stor bölade.

Grekland

Drinkar. Värme. Tårar. Pärlor. Sol. Smirnoff ice. Motion. Vattenmelon. Resturang. Euros. Smycken. Shorts. Sommarklännigar. Solglasögon. Empire of the sun. Shots. Skavsår. Första flygturen. Breezers. Dans. Vi hade världens finaste vecka.

I kind of like you

Hittade två nyvakna bilder på mig och D. Söta? Kanske inte, haha. Nu är jag iallafall klar med min skolvecka. Imorgon ska jag till doktorn och det ser jag fram emot. Måste få lite klarheter om allt som händer. Sedan ska jag förhoppningsvis hem till Daniel.

Det betyder ingenting

Idag är det en kort dag för min del, har endast en lektion som består av redovisningar. Tröjan som jag valt dagen till ära doftar starka dofter av pojkvän.

I'm home

Jag är hemma från Grekland. Helt ok välbevarad! Orkade inte skriva igår då jag kom hem sent, för det vart direkt från arlanda till akuten. Hade sjuka svullnader runt fötterna (troligtvis från medicinen). Fick reda på att jag gått upp hela 10 kilo av min medicin också. Så inte okej. Väldigt jobbigt eftersom det är väldigt mycket. Men det är inget jag kan göra något åt eftersom det är medicinen, så det är bara att leva med för tillfället.

Packing

Har precis börjat packa! Har varit ute och gått en underbar skogspromenad med mamma, bättrat på fejkbrännan och handlat lite mat/saker inför resan. Så nu är det hög tid att prioritera packningen. Hörs senare!

Cykel

Haha, förresten! Kolla vad som flyttat in i mitt rum! Lånat morfars (nästintill antika) träningscykel! U like? Hahaha!

Sunlight

SOURCE Hängde med Larsson all night long igår, det var lika trevligt som vanligt. Idag kommer min dag handla om packning (åker ju inatt you guys!) och förberedelser. Men först vankas mysfrukost och det nya dh-avsnittet!

RSS 2.0