Pärlor

Nytt halsband från Indiska. Barnsligt fint. Var iväg en sväng med mamma och pappa till Örebro såhär på kvällskvisten. Avslutade sedan det hela med lite grekisk mat. Ikväll blir första valborgen på flera år som jag spenderar hemma. Skulle ha grillat med lite tjejer, men efter gårdagens händelse så är jag inte allt för sugen. Så himla ledsen, förstår inte varför det ska drabba en så fin människa för? Hm. Vi tänker på dig. Nä nu börjar det bli för privat, så nu ska jag sluta babbla!

SECONDHAND

Den här fina väskan handlade jag för 75 kronor på secondhand förra helgen, hur nöjd som helst. Den har följt med mig flitigt hela veckan, och det kommer den att få fortsätta att göra. Helt klart!

BOHO STYLE

Tokfint collage av FG. Jag skulle kunna tänka mig alltihopa. Det är sååååååååå fint.

ICECREAM

Vart in att skriva provet, sedan hem igen. Fick sällskap av världens finaste pojkvän till station också. Gick förbi konsum och handlade lite "bli frisk" grejer, haha. Nu ligger jag och kikar på det här. Tänker aldrig plastikoperera mig efter att ha sett Heidi. Läskigt det där!

ACNE DRESS

Finfinfinfint från Acne. Hoho, mår dåligt idag med men ska iallafall in och skriva spanskaprovet så jag blir av med det. Sedan får vi se hur jag gör, åker troligtvis hem. Nåväl, nu ska jag äta frukost och svälja piller! Later you guys

TURKOST

FASHION GIRL. Ingen som läser min blogg har väl vid det här laget missat att jag älskar silverringar med turkost i. Och dessa är inget undantag. Nu ska jag sova, och imorgon hoppas jag att jag vaknar upp och mår bättre igen! L

A TOUCH OF SUMMER

COLLAGE/CAROLINES MODE. Spenderar min kväll åt att plugga spanskaglosor. Men fan vad dåligt det kommer gå imorgon. Inte roligt alls... Men det är som det är. Nu ska jag kika på Biggest Loser med mamma. Underbart.

BLACK AND WHITE

Bjuder på två serious face idag, haha. Var i skolan och skrev nationella, men mådde inte bra imorse och gör fortfarande inte så åkte hem efteråt. Så kom hem för en timma sedan. Ska vila lite nu, och sedan ska jag plugga.

JASON LEE PARRY

Hailey Clauson BY Jason Lee Parry. These pictures are amazing. Nu har jag precis skrivit ut min svenska argumentation och sitter och småkikar lite på Biggest loser. Mina tankar är lite överallt. De är upp och ner, in och ut. Ganska frustrerande.

ÄLSKLING

FEM

SMYCKEN

Kolla in det här! Helt fantastiskt. Ägaren? Wheredidugetthat, of course.

JACKET

TITTA VILKEN FIN jacka Ida har fyndat. Åh jag är kär. Jag är kär i allt med fransar på förresten. Himla fint dedär. Nog om det, nu ska jag snart knalla iväg till skolan. Efter skolan ska jag köpa godis och sen ska jag PLUGGAAAAAAA.

HARD STUFF

Hur klarar man sig igenom de här eländiga veckorna i skolan egentligen? För mig leder det till ett sönderstressat huvud och sömnproblem. Allvarliga sömnproblem. Och mardrömmar. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Hur gör ni det?

SPRING


STOCKHOLMSS Jag har haft en riktigt fin dag. Vädret har varit underbart. Denna vecka är dock pain rakt igenom, så sjukt mycket i skolan. Därav kommer bloggen läggas lite åt sidan, jag hoppas att ni förstår. Imorgon firar jag och D 5 månader kom jag på. Fab!

STRAWBERRIES

KVÄLLSKÄK/Mackor och yoghurt. Har precis skrivit klart min svenska argumentation som jag haft ångest över hela dagen. Haft världens hemskaste skrivkramp, vilket resulterade i världens panikångest från min sida. Men nu är det över, som tur är!

LÅNGA LÄNGDER

Jag testade en tokfin långklänning på H&M igår. Satt dock inte som önskat på mig, med tanke på att jag sett typ världens snyggaste tjej innan med en liknande. Tusan tänkte jag. Men får försöka gå vidare utan den i mitt liv.............. Haha, mesen.

NECKLACE

Jag kom inte hem helt tomhänt igår. Ett halsband, ett linne, ett nagellack och en väska från Myrornas fick följa med hem. Alltså gjorde jag och Matte vår secondhand debut igår! Spännande. Halsbandet är dock från H&M.

BLAHABLAHA

Hey you guys. Har inte hunnit upptadera idag men jag har iallafall haft världens finaste dag tillsammans med världens härligaste vän. God mat och finfina saker. Dagen avslutades med grillning hos Sara, himla trevligt!

MEDICAMENTOS

Pappa kom hem med en påse till mig. Blommor till mamma trodde jag, men det visade sig vara min nya medicin. Fy i helvete vad mycket. Ni skulle ha känt vikten! Men förhoppningsvis vänder det nu! Hoppas på det bästa.

SCHOOL

Kom precis hem från skolan, var och hämtade lite böcker oså. Nu ska jag äta lunch och kika på Ellen. Senare ska jag städa mitt rum och kanske skriva lite engelska. Vore ju bra, hehe. Men vi hörs senare you guys!

RINGAR

WE HEART IT. Mitt liv håller på och rasar samman. Eller okej, jag är kanske lite överdramatisk men fasiken så tråkigt det är att vara hemma såhär. Jag vill må bra och vara frisk nu. Känner mig även jävligt ouppskattad. Skit det med.

TWELVE SUMMER 2010

FASHIONGIRL. Kolla in de här underbara outfitsen. Alldeles perfekta i mina ögon. Jag sitter fortfarande och sliter med min europakunskap. Snart får dock tv:n ersätta europakunskapen en stund. Mår riktigt risigt. LOVE A

JEANS AND LACE

LINA DI MODA. Jag har verkligen inget att skriva om idag. Jag måste försöka få ihop Europakunskapen. Det är det enda jag ska göra idag. Min karl är förövrigt iväg på mönstring i Stockholm nu. Hoppas att det går bra för honom.

WHY GOD, WHY

Varför har alla fina ringar med blått och silver i förutom jag? WHY GOD WHY?!!! Kolla bara in denna som Kenza fick. Tokfin. Jag vill också ha en fin ring med blått i.. Åh/Nu ska jag kika på 2 1/2 men med världens bästa mamma. L

DON'T LEAVE

Det senaste numret av SOLO innehöll ett himla fint bikinirepotage. Check it out. Nu ska jag fixa iordning mig lite, sedan slänga ihop en snabb lunch sedan bär det av till Västerås. Vet inte när jag kommer hem, men hörs då. L

BREAKFAST

Idag ska jag alltså in till Västerås. Blir inge skola alls för min del, missar engelska nationella. Känns sådär, men som pappa brukar säga "hälsan går först". Nu ska jag gå och göra iordning en rejäl frukost. Gårdagens pannkakor kanske?

NECKLACE

HUR FINT ÄR INTE DET HÄR HALSBANDET FRÅN INDISKA DÅ?! Helt fantastiskt enligt mig. Sitter och bläddrar i SOLO just nu och har kommit på att i sommar vill jag se ut som en indian. Lite iallafall. Det är himla fint.

SUMMER

Jag längtar efter att använda dig... Imorgon blir det en snabb sväng till skolan för att skriva nationella och efter det raka vägen till Västerås sjukhus. Nu behöver jag stoppa något i magen och sedan väntar TB SHOW.

TYPICAL

Åh. Jag som hade bestämt mig för att knalla iväg till skolan idag. Men när jag vaknade runt sex imorse så mådde jag sämre än någonsin. Jag tror att mitt huvud kommer sprängas snart. Och febern sitter fortfarande i... Typical. Nu styrs frukost!

ON YOUR FINGER

Vilka fantastiska ringar WHERE DID U GET THAT har. Alldeles perfekta. Jag vill ha varenda en.

BY

FASHION SQUAD. Nu ska jag dricka juice gjord på äpplen, apelsiner, morötter, aprikoser och bananer samt kika på Top Model.

SALMON

Har precis ätit mat, lax och ris. Mmm.. Nu ska jag fixa mig lite och sedan gå ut och handla lite juice på konsum med mamma. Sedan blir det tvmys här hemma och imorgon ska jag till skolan har jag bestämt mig för.

HELP ME


KÖPTE EN TISHA FÖR YNKA 99 KRONOR PÅ H&M HERR I HELGEN. Köpte den egentligen för att jag tänkte klippa sönder den. Funderar starkt på att göra ett linne utav den. Men kan inte bestämma mig.... Vad tycker ni?

FASHIONGIRL

FASHIONGIRL/Jag vet inte vad det är med det här collaget men fan vad jag gillar det. Speciellt modellen till h.

IF I HAD A HEART I COULD LOVE YOU

SYSSELSÄTTNING

INSPIRATION, VERSACE SPRING 2010

SOURCE

CHOCOLATE


OCH SÅ VAR FEBERN HÄR........ Gisses vad trevligt. Åh. Nu ska jag dyka ner under täcket och förhoppningsvis gör min ekologiska choklad mig frisk tills imorgon. Vi hörs då. L

YOU DON'T KNOW A THING

KOM HEM FÖR ETT TAG SEDAN och nu ligger jag här i sängen och har grymt ont i mage/huvud. Är så himla trött på det här. Skulle ha träffat Matte idag men så blir alltså inte fallet. Hörs när jag mår bättre.

FANTASTIC

ATT DÖMA AV LUKTEN SÅ TROR JAG DETTA KAN BLI EN NY FAVORIT. Fick fota detta i brist på annat. Ska alldeles strax packa väskan och sätta mig på tåget till Strängnäs. Det ska bli mys. Massa mys.

CONNECT THE DOTS

KOM PRECIS HEM FRÅN ÖREBRO. Följde med mamma som skulle kika på ett par skor. Hann med en mysig fika och lite annat med. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Lax och ris, mums. Sedan ska jag spendera lite kvalitetstid tillsammans med mamma och ikväll ska jag fara hem till min fina och saknade pojkvän.

THERE'S NOWHERE ELSE TO GO

EMSEDGE/Nu är jag hemma från en svettig powerwalk/joggingtur. Det var otroligt skönt och var precis vad som behövdes en kväll som denna. Nu ska jag fixa med lite musik till mobilen, mucho välbehövligt!

JAG HAR VARIT VILSEN

SITTER OCH KIKAR PÅ TYRA BANKS SHOW. Mycket, mycket bra program. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan åka och köpa lite godis, hihi. Sedan väntar en riktig mysfredag.

BETWEEN TWO LUNGS

MORGONRUFFS. Vart hemma idag också, vilket är skit. Men hey, får försöka se på det så att jag faktiskt varit i skolan tre dagar den här veckan, vilket absolut är framsteg! Nu ska jag snart koka ihop lite pasta och ostsås.

JAG VILL ATT DU SKA SE, FÖR JAG VILL INTE FÖRLORA DIG


FYNDAT


HITTADE DETTA HALSBAND I MAMMAS GARDEROB. Nästan lite i samma stil som det här halsbandet.

FEATHER

GOOGLE. Jag är väldigt, väldigt sugen på ett fjäderhalsband. Får ge mig ut på spaning..........

STOCKHOLM

STOCKHOLM VAR NÄSTAN allt jag hade hoppats på. Jag hade dock förväntat mig en massa härliga fiskar på medelhavsmuseet, vilket dock visade vara sig ett museum för grekisk/romerska skulpturer....... Hm. Vad jag däremot inte hade förväntat mig var att spendera exakt alla mina pengar och bli så fattig att jag inte ens hade råd med kvällsmat, hehe. Men what to do? Jag var nöjd ändå!

MILITARY

NEW IN NEW IN NEW IN! Aningen militärinspirerad skjorta från vår allas älskade H&M. Jag sitter och lyssnar på Jenny Wilson som min fina kusin spelade för mig. Hon är bra hon, min kusin alltså. Jenny med för den delen.

LIGHT WAS HER FOOTFALL


GOOGLE/Jag är sjukt sugen på ett par svarta låga converse. Har redan två par höga svarta, ett par höga vita och ett par låga vita. Hm.. Annars så kan jag passa på att berätta att idag ska jag flytta in hos Tora tills torsdag, därav ingen upptadering här. Smart som jag är så glömde jag kameran hemma också. Typiskt. Aja, later.

MELON

PAPPA ÖVERRASKADE MED EN TREVLIG KVÄLLSFIKA. Det serverades nybakta scones, melon och allt möjligt annat gott. Annars har kvällen bjudit på läsning och en promenad. Nu ska jag förflytta mig till sängen där jag spenderar de närmsta två timmar tillsammans med How I met your mother och 2 1/2 men! L

BITTERSWEET

VILKET UNDERBART VÄDER DETÄR UTE. Jag har dock ej tagit del av det idag då jag legat och kämpat med min engelskabok, vilket har gett resultat. Har läst över halva boken. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Det serveras lax, på min beställning. Who would have thought.......?

CASUAL MONKI SHOES

NU ÄR JAG REDO FÖR GREKLAND. Kan inte fatta att vi åker om.. Ja, vad är det det? 3-4 veckor? Amazing! Vet ni vad som mer är amazing? NI!!! Fan vad söta ni är. Jag blir så otroligt glad för alla fina kommentarer. Herregud.

NEW NECKLACE

HÄR ÄR MITT NYA HALSBAND. Jag rågillar det, det kommer att användas flitigt. Jag längtar tills den kommande veckan, då jag bland annat ska bo hos Tora i två dagar. Det ska bli otroligt trevligt.

LOVE LOVE LOVE

Men hallå, gissa hur glad jag blev när jag fick de den här kommentaren? Världens sötaste!

ONE WOMANS TRASH IS ANOTHER WOMANS TREASURE

Min klänning fanns inte kvar. Men vad som däremot fanns kvar var skorna, så de fick åka med hem. Hittade även ett sött indianinspirerat halsband på indiska som jag visar er senare. NEXT UP: Glass + Engelska

GETTING PREPARED

DENNA GODING VAR ETT AV GÅRDAGENS KÖP. DEN BLIR PERFEKT TILL GREKLAND.

150 KRONORS

150KRONORS KAP FRÅN MONKI. Nu åker jag snart iväg till Örebro igen. Förhoppningsvis finns klänningen kvar, isåfall blir den min. Och så ska jag testa ett par skor som jag borde ha testat igår, hehe.

SUMMER

Jag sitter i min säng och äter chokladbollar. Men mest av allt sitter jag och längtar efter tunnbrödsrullar. Och sommaren. Ja, för fy fasiken vad jag längtar efter sommaren. Solen, brännan, nätterna. Allt. Jag kan inte sova. Min otroligt fina pojkvän ringde och väckte mig för två timmar sedan.  Kunde inte somna om efter. Jag saknar honom.

MY MIND IS SOMEWHERE ELSE

VAD TÄNKTE JAG PÅ när jag inte köpte med denna klänning hem? Vad?! Den hade varit dösnygg till min svarta kavaj och bara ben. Wtf. Vill åka tillbaka och haffa den imorgon.........

DOIN' SOME SHOPPING

KOM PRECIS HEM FRÅN ÖREBRO. Jag köpte en ny tisha, en hatt och lite småplock. Har även hunnit med att bli sjuk under de få timmar som spenderades i Örebro. Så nu sitter jag under täcket och har feber. Kul.

LOOK WHAT I FOUND

JAG STOD OCH LETADE EFTER MITT NUDEFÄRGADE NAGELLACK I KYLSKÅPET men hittade istället detta lack från H&M som jag köpte i början av hösten. Det hade jag helt glömt bort. Så nu blir mina naglar turkosa.

WHY GOD, WHY?!?

VAD I HELA FRIDEN GÖR MIN RING PÅ H&MS WEBSHOP? OCH VARFÖR FINNS DEN INTE I EN ENDA H&M BUTIK? Vill liksom inte bara beställa en ring för 49 kronor om jag beställer......... Suck.

Förresten, fan vad skön Katrin Z är. Love her.

SUMMERNIGHTS

WILDFOX/Var och lämnade Daniel på station för ett tag sedan. Innan det så var vi och lunchade på Athena igen Nu står det mys på schemat. Det regnar ju ute, så finns inte allt för mycket annat att göra......

10 AV 10

FANTASTISKA EMSEDGE. Jag har ett stort bandage på min vänstra arm för tillfället. Väldigt vackert.

VÅRDCENTRALEN

HEY DUDES/Jag kom precis hem från vårdcentralen och sitter nu och väntar på min karl som står i duschen. När han är klar (gud vilka ombytta roller, är det inte kvinnan som ska vara seg med att fixa sig?! haha) så drar vi och käkar.

EMPTY WORDS

LOWEO/JAG FÅR INTE RIKTIGT PLI PÅ BLOGGANDET JUST NU. Jag spenderar dagarna tillsammans med min karl. Men imorgon åker han hem, och då ska jag försöka bli duktig här igen. Jag loooovar. Kan förövrigt passa på att säga att dagens planer är att gå och luncha på Athena. Mums. NEXT UP: FRUKOST.

FIT FOR FIGHT

AGNES/Hann inte riktigt med bloggen igår. Var uppe och åt middag hos mormor och sedan åkte jag direkt ner till station och hämtade upp Daniel. Så har hängt med honom sedan igår, och gör fortfarande. L

FANTASTISK DAG

JAG HAR HAFT VÄRLDENS FINASTE DAG IDAG. SÅ HIMLA LYCKLIG. Har fått en massa sol och motion, så det var pricken över i:t. Nu ska jag göra iordning scones, ett glas juice och bänka mig framför The Women. Har sett den förut, men kommer inte ihåg så mycket annat än att Eva Mendes är så jävla vacker att man dör.

MAGAZINES

NU ÄR JAG HEMMA OCH HAR HUNNIT RENSA MIN OTROLIGT HÖGA HÖG AV TIDNINGAR. Next up är en promenad. Kvällens planer består av att baka scones/mysa med tända ljus/kika på film/top model. L

LATER ON

LJUVA PASTELLER HOS FASHIONGIRL, FRÅN ESSIE. Nu ska jag alldeles strax iväg på lite äventyr. Men vi hörs later you guys.

GLAD PÅSK?

MAN KAN NOG SÄGA ATT VI FIRADE PÅSK i fredags då släkten var här och åt en massa god mat.

Igår så vaknade jag och mådde super bra. Jag var ute och njöt av det otroliga vädret. Men så helt plötsligt från ingenstans så spyr jag. WTF? Jag håller ju på och blir bättre. Har varit så otroligt lycklig när jag äntligen fått minska kortisonet, nästan blivit av med huvudvärken och svullnaden. Men fanskapet fortsatte och jag hade ont i magen/mådde illa resten av kvällen. Så nu undrar jag vad fan som ska hända med mig..............

ALL YOU DO IS HOPE

EN LITEN DAGENS. Kom precis hem från en runda på stan, var upp och handlade en tidning. Så nu ska jag lägga mig och äta påskgodis och läsa lite. Det här med mina tidningar börjar förövrigt skrämma mig. Jag har köpt sex stycken tidningar på mindre än en vecka. Det är nästan inte okej.

NECKLACE


COLORELLE/Och hur fantastiskt är inte Colorelles halsband då? Jag dog iallafall när jag såg det. Herregud.

LITEN UPPTADERING OCH EN FÖRKLARING

Jag har haft en underbar dag. Nu börjar gästerna rulla in. Ikväll är det stormiddag här hemma. Jag saknar min pojkvän förresten, men honom får jag inte träffa förräns på måndag. Dör lite inombords, haha. Jag är så himla lame. Han noterade förövrigt att det det ut som att jag sitter och särar på benen på bilderna nedan, vilket jag inte gör. Jag tog kort med ena foten, därav den otroligt skumma ställningen! Haha. Puss.

DON'T THINK THAT I'M PUSHING YOU AWAY

IDAG ÄR JAG LYCKLIG!!! SVULLNADEN I ANSIKTET HAR GÅTT NER LITE OCH JAG FÅR GLIDA OMKRING I MINA SVARTA KOSTYMBYXOR. Snart kommer även Mattepatte hit och hämtar upp mig........

PRETTY AWESOME

Valde att smygstarta påsken med ett påskägg redan idag. I mitt påskägg väntade denna goding som jag själv valt ut, hehe. Jag tycker att den är pretty awesome. Nu ska jag hoppa in i duschen, för klockan 12 ska jag iväg på en fika med en underbar och mycket saknad vän.

PLAITS

JUST NU ÄLSKAR JAG FLÄTOR I ALLA FORMER/LÄNGDER/FÄRGER/STORLEKAR.

FANTASTIC TRANSFORMS

NU SKA JAG ALLDELES STRAX BEGE MIG UT I MÖRKRET PÅ EN PROMENAD MED MAMMA. Har kollat på Biggest loser finalen och det var så fint! Haha, jag är så mesig men jag blir så himla lycklig av det programet. Älskar att se de fantastiska förvandlingarna i slutet!

JUBILEUMSUTGÅVAN

Kom precis hem från Köping där jag och pappa varit och handlat mat inför morgondagen. Det nya numret av Glamour lyckades slinka med. Och lite chokladglass till kvällen, hehe. Nu väntar jag på att maten ska bli klar! Kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås. Jag är sjukt hungrig så det kommer sitta finfint!

DEN DÄR ELLEN


COLUMBINE har införskaffat ett par fantastiska skor som jag gärna skulle lägga vantarna på. Jag tycker att de är helt fantastiska. Just nu tittar jag på Ellen Degeneres show. Hon är också fantastisk, den där Ellen.

REGN, PIZZA OCH VR

Var precis nere och handlade pizza/det nya numret av VR. Nattens sovfrisyr sitter fortfarande stadigt på huvudet och ansiktet är naturellt. Och så regnar det ute. Men vet ni vad? Jag mår faktiskt lite bättre idag!

RSS 2.0