CRADLE FOR LOVE

EMSEDGE/Kom hem från Saro för en stund sedan. Det var som vanligt otroligt trevligt att få träffa min pingla! Imorgon kanske jag slänger upp ett inlägg om min sjukdom, vad det egentligen är för fel på mig eftersom en del av er frågat om det. Så att jag får ut det ur mitt system och ni slipper undra över det? How about that?

GOTTA LEARN HOW TO LIVE WITH IT

VÄSTERÅSVISTELSEN FICK FINT. DEN FYSISKA HÄLSAN ÄR DESSVÄRRE ALLT ANNAT ÄN BRA IDAG. Men ska iallafall bege mig över till Sara för lite umgänge ikväll. Det ska bli trevligt att få träffa min Saro, med tanke på hur länge sedan det var sen sist. Imorgon ska jag försöka komma iväg till skolan. Håller tummarna.

SPOTTED


SPOTTED IN SOFIS MODE: BLUS ZARA. JAG VILL SÅ HA DEN HÄR. FAST I GRÖN.

CLOTHING

AGNES/JUST NU LÅNAR JAG GÄRNA DENNA DONNANS GARDEROB. FANTASTISK. Förutom att sitta och vara förtvivlad över mitt runda, svullna ansikte så ska jag ta en skål med flingor och invänta Sex and the city.

WEAR IT

EN VÄLDIGT TJUSIG OUTFIT IHOPSATT AV INGEN MINDRE ÄN FASHIONGIRL HERSELF. JAG SKULLE SÅ KUNNA TÄNKA MIG ATT VANDRA OMKRING I DETTA I APRIL, KANSKE MAJ MÅNAD.

LIKE YOU USED TO

JAG SYSSELSÄTTER MIG MED DET HÄR OCH DET HÄR DENNA FÖRMIDDAG. Jag var ute och handlade filmjölk tidigare, och under den korta biten upp på stan så hann jag träffa Arbogas snuskigaste gubbe, se någon vara otrogen och tro att mitt liv var över då någon galning försökte både köra och backa över mig med sin bil.

BAGS

COLUMBINE SMILLE/Jag skulle vilja ha alla dessa väskor, men den mörkblåa uppe till höger är den som tilltalar mig allra mest. Fy i helvete vad snygg den är. If I was rich..........

VANILLASCENTED

Det här är den värsta morgonen på länge. Och natten var hemsk den med. 3 och en halv timmas sömn. Jag har fått allvarliga sömnproblem av min medicin. Konstant huvudvärk och sjuka svettningar. Jag känner mig som en medelålderskvinna i klimakteriet. Kul, kul.

I DON'T WANT TO ASK YOU, IF YOU DON'T HAVE TO ASK ME

HAR ÄNTLIGEN FÅTT TAG I MITT NITSKÄRP. HAR LETAT EFTER ETT TUNT FOR AGES OCH NU ÄR DET MITT. FRÅN JC, 149 KRONOR. Sitter med ett fotbad just nu. Resten av kvällen spenderas framför How I met your mother.

WEEKDAY

NEW IN/WEEKDAY.

LEOPARD

HÄR EN SMYGTITT PÅ ETT AV GÅRDAGENS KÖP, NI FÅR SE MER SEN. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla upptaderade bloggar, vilket kommer vara himmelriket med tanke på att jag inte kollat en enda blogg sedan i fredagskväll, vilket innebär 1000 nya upptaderingar.

ICE CREAM

STOCKHOLM VAR............ BRA. GOD MAT, GOD GLASS OCH FINFINA KLÄDER.

WILDFOX

WILDFOX/Nu åker jag snart till Stockholm. Eller, om 30 minuter beger jag mig mot bussen iallafall. Förhoppningsvis kommer jag hem med en hel del fina saker. Har haft en jävla tuff natt, dåligt med sömn och extrem huvudvärk. När jag kommer hem ikväll så åker jag direkt till Daniel, därav kommer upptaderingen bli ur usel idag. Så vi hörs imorgon! Puss på er, och ha en awesome lördag!

I WISH I COULD HELP HER

BILDEN SÄGER DET MESTA. IKVÄLL ÄR DET FREDAGSMYS.

WILD WOLVES

VAR PRECIS UTE PÅ STAN MED MAMMA OCH HANDLADE/I GRÅ KAVAJ FRÅN GINA, HANDSKAR FRÅN H&M. SÅ NU HAR JAG ETT HELT LAGER MED GODSAKER INFÖR MIN KOMMANDE TVKVÄLL.

ÄLSKLING

SAKNAR DIG.

TRANSPARENT

FANTASTISK KLÄNNING FRÅN NELLY. JAG ÄR STÖRTFÖRÄLSKAD I DENNA.

JUDITS SECOND HAND

LOWEO/Vart otroligt sugen på att besöka denna lilla affär när jag åker till Stockholm imorgon. Ser sjukt mysigt ut, och utbudet verkar bra. Fast jag skippar det nog med tanke på att vi bara har några timmar och viktigast av allt är för mig den här gången att få fingra på alla fina saker inne på WEEKDAY, TOPSHOP OCH BEYOND RETRO.

I LOVE

FASHIONGIRL/Ja, jag älskar alla dessa ljusa nuderepotage/Jag är hemma idag igen. Det fick bli en skoldag för min del den här veckan. Sov 4 timmar inatt. Min helt sjuka huvudvärk har höll mig vaken. Och väckte mig tidigt klockan fem imorse. Så jag blir med andra ord sängliggandes idag igen! Hörs senare you guys.

HÅRVÅRD TIPS

Jag tipsade om denna produkt förut i min gamla blogg, men jag måste göra det igen. Den är så jävla grym. Aussies 3 MINUTE MIRACLE är en fantastisk hårvårdsprodukt. Håret blir otroligt mjukt, lent och fint av det. Perfekt för ett slitet och färgat hår. Finns att köpa på bla Åhlens för hundralappen.

PUT THEM ON

Just nu är jag väldigt sugen på dessa skor från Chicy. De är förjävla snygga.

YOU CAN'T HANDLE IT


WHERE DID U GET THAT/Wow, utvecklingssamtalet gick hur bra som helst. Bättre än förväntat faktiskt. Så nu är jag otroligt nöjd med tillvaron. Fick även passa på att säga hejdå till Jennie, så det var supergreat! Nu kollar jag på Biggest Loser och jobbar med att bli av med huvudvärk/magont/ryggont/ont i nacken.

PEOPLE C'MON

COLUMBINE SMILLE/Nu ska jag om en stund bege mig till Strängnäs för ett utvecklingssamtal. Känns som att det kan behövas. Måste reda ut all min frånvaro, lämna sjukintyg osv. Men först blir det en sväng förbi MC för lite käk.

FABULOUS

EMSEDGE/Jag borde verkligen plugga. Men jag kan inte. Jag orkar inte. Mitt huvud sprängs snart. Godissugen är jag också. Imorgon måste jag till skolan. Klarar inte av att vara hemma mer.

SO LIGHT IS HER FOOTFALL

FYFARAO, JAG ÄR SÅ LEDSEN. JAG MISSAR ATT SÄGA HEJDÅ TILL JENNIE. SÅ JENNIE, HA DET VÄRLDSBÄST I USA NU OCH NJUT SÅ JÄKLA MYCKET! PUSS. Med andra ord, jag mår fortfarande inte bra alls.

TULIPS

Mamma kom hem med finfina Krya på dig-tulpaner till mig. Det är alltid uppskattat från min sida! Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives, vilket jag ägnat mig åt hela dagen. Jag älskar den nya strippan! Hon är härlig. Imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan, måste ju säga hejdå till min fina Jennie som åker till USA på fredag morgon.

AMAZING SHOES

WHERE DID U GET THAT/Attans vad hungrig jag är! Ska nog ta tag i saken och göra mig en riktig frukost. Senare ska jag gå igenom min garderob litegrann. Känner att jag måste få en överblick över vad jag egentligen har och vad jag kan göra med det.

COLUMBINE SMILLE

COLUMBINE SMILLE KNOWS HOW TO DO IT/Idag är jag hemma från skolan. Igen. Not such a big surprise. Idag börjar jag äta mer medicin och förhoppningsvis gör det mig piggare än vad jag är i dagsläget. Kanske så pass pigg att jag orkar börja med svenskan. Men det återstår att se. Nu: Frukost och Vakna med the voice!

LADY GAGA/BEYONCE


JUST NU ÄR JAG EXTREMT FASCINERAD ÖVER DEN HÄR VIDEON MED LADY GAGA/BEYONCE. Fan vad grymt det är. Det sköna med Gaga är att ingen kan slå hennes crazy outfits, och om någon försöker sig på något liknande så blir det ändå bara töntigt eftersom det är "Gaga". Hon har skapat sig en helt egen kategori.

DOUBLE IT

FASHIONGIRL/Fick ett samtal från doktorn. Ökat medicinintag. Roligt. Dubblad dos kortison. Jag som börjat svullna i ansiktet, hur fasiken kommer jag se ut nu då? Ingen av er bör förvänta sig att jag ska vara snygg de 11 kommande veckorna iallafall.

PRETTY STUFF

LORENA HAR LYCKATS HAFFA TVÅ AV MINA ABSOLUTA FAVORITRINGAR JUST NU.
BÅDA FRÅN H&M/Nu ska jag förflytta mig till sängen och sysselsätta mig med detta. Underbart.

TIME IS RUNNING OUT

Puäh. Mår sjukt dåligt idag. Värre än igår tillochmed. Men jag måste ta mig in till skolan för att skriva matteprovet så jag blir av med det. Håller tummarna för att det går bra, tvivlar dock på det.

FANTASTIC LE LOVE


BLONDE

EMSEDGE OFC/Galna mood swings. Magont. Huvudvärk. Ryggont. Mensvärk.
Imorgon ska jag till skolan. Skriva ett matteprov. Och krama min fina Mie som fyller 17 år.

BEAUTIFUL DOESN'T LIVE HERE

Är så himla ledsen. Ingenting går bra för mig just nu. Allt går fel. Och det gör mig så sjukt frustrerad och galen. Känner mig som den sämsta, fulaste och värsta människan någonsin.  Jävlar vad jobbigt det kan vara ibland.

CORNFLAKES

BREAKFAST/Idag är jag hemma från skolan. Magen som spökar as usual. Känner på mig att det kommer bli en hel del Greys och desperata hemmafruar idag för min del.

HANG ME UP TO DRY


JAG MÅSTE HA DET BLÅA HALSBANDET PÅ BILDEN UPPE TILL VÄNSTER. VERKLIGEN MÅSTE. DET ÄR FÖRÖVRIGT IFRÅN INDISKA/Vaknade upp med en fin överraskning, jag hade besöksrekord igår! Trevligt you guys! Hoppas att några av er stannar, och isåfall, välkomna!

HOW TO DRESS

ELLENCLAESSON/Åh, jag och mamma funderar på en liten trip till storstaden i helgen! Vore så otroligt trevligt. Något mer trevligt som händer den kommande helgen är att jag och Daniel firar 4 månader. Himla trevligt det.

SUMMERFEELINGS

EMSEDGE/Jag måste köpa en liknande stråhatt tills Grekland! Om jag inte fattat det fel så åker vi om 6 veckor! Det är ju helt insane! 6 fjuttiga veckor. Det ska bli otroligt spännande!

RESTING MY LIFE AWAY


Idag spenderar jag min dag i sängen. Blir lite TV, lite tidningsläsning och en massa chill. Kanske borde ge mig på matten också, men det får bli en senare prioritering. Just nu behöver jag bara vila. Mår så jävla illa av mina tabletter, vilket är sjukt jobbigt. Det är snöoväder ute också. Det rådissar vi!

CAUSE ALL YOU DO IS HOPE/YOU'RE ALL FUCKING HOPERS

JAG HITTADE EN GRYM LÅT MED ROBYN/I BLAME COCO. LYSSNA PÅ DEN HÄR.

FASCINATION

ALLTSÅ, HAHA. VAD TREVLIGT.

BIRTHDAY GIRL


Nu har jag kommit hem från Ellen, lite för tidigt än vad jag ville, men får försöka se på det så att jag iallafall kom iväg! (Magen som krånglar, såklart) Hos Ellen bjöds det på god mat och en massa snack. Får tacka för en fin kväll och så hoppas jag att hon vart nöjd med sina presenter!

WE'RE WITH STUPID

FREDAGSKVÄLLEN SPENDERADE JAG TILLSAMMANS MED DANIEL. VI GJORDE EGENTLIGEN INGENTING SPECIELLT. KIKADE PÅ TV AND SO ON. Nu måste jag hoppa in i duschen lite snabbt.

NOSTALGITRIPP NUMERO DOS


NEW IN

SEX AND THE CITY/VECKOREVYN/COLA

NAILPOLISH

NU HAR H&M'S POPULÄRA NAGELLACK I FÄRGEN "LATTE 2 GO" FLYTTAT IN ÄVEN HOS MIG......

SUNLIGHT IN YOUR HAIR

IDAG HAR JAG VARIT I VÄSTERÅS/GJORT EN HEL DEL NYTTIGA SAKER. Jag har varit hos doktorn, lunchat med pappa och faster, köpt en engelskabok, köpt presenter åt Ellen, varit på banken, hämtat ut fler mediciner osv. Ganska händelserik dag med andra ord. Ikväll far jag hem till en efterlängtad pojkvän.

LEOPARD

ELINWAHLBERG/Jag verkligen m.å.s.t.e ha en sådan här blus! Helst vill jag ha den från Vila som är till höger.

RÄDDARE I NÖDEN



STOCKHOLMSTREETSTYLE


BLUE

Jag och min otroligt fina vän Jennie satt och pratade om allt och inget igår, bland annat pratade vi om blåa kläder. Jag sa att jag inte äger något riktigt blåttblått (ja alltså, ni vet sådär jätte blått) plagg, och troligtvis inte kommer göra heller. Det är bara inte min färg. Men! Denna klänning från Weekday är ju alldeles fantastisk. Och blå........

FÖR 1600 KRONOR BLIR DU JÄVLIGT SNYGG

LOWEO/EN "HELT OK" BLUS FRÅN BY MALENE BIRGER.

FRÄKNAR

MIN HY HAR BLIVIT LITE SMÅ PRICKIG OCH DET ÄR JAG OTROLIGT LYCKLIG ÖVER. JAG ÖNSKAR ATT HELA JAG VORE PRICKIG. DET VORE FINT/INSER DOCK NU ATT EN WEBBCAMERA BILD INTE VAR DET BÄSTA SÄTTET ATT VISA DESSA PRICKAR PÅ, MED TANKE PÅ ATT DET BARA SER UT SOM ATT JAG HAR ALLMÄNT FUL HY ISTÄLLET, HAHA.

SKULLE DU RÅNA EN BANK FÖR OSS TVÅ?


FAVORITER.

TRAGIK

IGÅR VAR DET 2 ÅR SEDAN. TILL MINNE AV MAX OCH SAGA TÄNDE MAN LJUS SOM SEDAN SLÄPPTES UPP I LUFTEN. SKULLE TIPPA PÅ ATT DET VAR RUNT 50 STYCKEN LJUS SOM SVÄVADE OMKRING. DET VAR OTROLIGT VACKERT, MEN SAMTIDIGT SÅ OTROLIGT HEMSKT.

WEEKDAY

JAG KÄNNER ETT STARKT BEHOV AV ATT FÖRFLYTTA DESSA TVÅ PLAGG DIREKT FRÅN WEEKDAY TIL MIN GARDEROB.

KIWI

IDAG VÄNTAR EN LÅNG OCH SEG DAG. SLUTAR 16.20 OCH DÅ BLIR DET HEM OCH PLUGGA MATTE. MEN IMORGON ÄR MIN SISTA SKOLDAG DEN HÄR VECKAN IALLAFALL, VILKET ÄR OTROLIGT SKÖNT.

LYCKAN BOR HOS MIG IKVÄLL

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. SÅ JÄVLA LYCKLIG. FY I HELVETE. VET NI VAD? JAG FICK MVG PÅ ENGELSKA NATIONELLA/MUNTLIGA/SOM JAG GJORDE IDAG. MVG LIKSOM. WTF. SÅ JÄVLA NÖJD.
Nu ska jag dyka ner under täcket och kolla på Gossip Girl. Blir nog en skål med flingor till det as well.

WHY DON'T YOU LEAVE THEN?

JAG HAR HAFT EN FIN DAG I SKOLAN. DET UNDERBARA VÄDRET GÖR MIG SÅ LYCKLIG. IDAG HAR VI SPENDERAT VÅR FÖRSTA RAST PÅ BRYGGAN. (HAR EN KÄNSLA AV ATT VI KOMMER BO DÄR NÄR SNÖN ÄR BORTA). Nu vankas det nudlar/Sex and the city.

IT'S GETTING LATE BUT I DON'T MIND

COLUMBINE SMILLE får stå för dagens första bild. Ännu en dag med skinande sol och jag är så lycklig. Idag har jag endast en lektion, och den består av det muntliga engelska nationella. Sedan ska jag hem och plugga matte/kolla in det nya gg-avsnittet. Fint som bara den.

TO DIE FOR

LOWEO/KICKASS HEELS. Med detta inlägg säger jag godnatt. Jag är på tok för trött för att hålla ögonen öpnna och lägger mig troligtvis innan åtta ikväll. Helt insane, jag vet. Här får ni iallafall ett par klackar att döda för.

I GUESS LIFE CAME IN THE WAY

IDAG LYSER SOLEN, JAG SKA TILL SKOLAN OCH HAR SALVATTEN SPRAY I HÅRET. ÄVEN BRILLORNA FÅR ÅKA PÅ IDAG, VILKET KÄNNS GREAT. IDAG KÄNNER JAG MIG... FRISK. PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ.

NOSTALGITRIPP


HENRIK PURIENNE AND MUSIC

PHOTOS/HENRIK PURIENNE/Bästa låten just nu är absolut Hello Saferides Long Lost Penpal.
Annat som också är jäääkligt bra är Johnossis 18 Karat Gold och Kents Columbus.

HELT OUTSTANDING

COLUMBINE SMILLE/ETT HELT OUTSTANDING COLLAGE AV CS.

BACKPACK

JUST NU ÄR JAG JÄKLIGT SUGEN PÅ EN RYGGSÄCK/DEN PÅ BILDEN ÄR FRÅN MONKI.
ÄR DOCK MER INTRESSERAD UTAV DENNA, SOM DESSVÄRRE INTE KOMMER UT I BUTIK.

VÅRKÄNSLOR FRÅN H&M HOME

I ett helvitt, ljust rum hade jag gärna placerat dessa kuddar från H&M HOME. Nu har jag dessvärre inte mitt helvita rum än pågrund av att jag bor i en lägenhet där man bara får tapetsera om vart tionde år, vilket suger.

LONG LOST PENPAL

Eftersom jag själv är en usel fotare just nu så får EMSEDGE ännu en gång stå för bilden.

Nu ska jag slänga i mig en rostmacka, packa väskan och sätta mig på tåget till Strängnäs.
Umgänge med Daniel är vad som står högst upp på listan.

MORNIG ACTIVITY

Vaknat upp med Daniel. Ätit glass. Somnat. Vaknat upp igen. Ätit frukost. Småsovit. Ätit lax.

LET'S TALK ABOUT IT

FREDAG DAG SPENDERADES I VÄSTERÅS TILLSAMMANS MED MIN KÄRA MAMMA. VAR PÅ BESÖK HOS KIRURGEN. SEDAN BEGAV VI OSS IN TILL STAN FÖR LUNCH/SHOPPING. JAG KÖPTE DOCK BARA ETT PAR SOLGLASÖGON.
FREDAG NATT SPENDERADES I KUNGSÖR. INTE EN ALLT FÖR ROLIG KVÄLL, MEN ÄNDÅ HELT OKEJ. VAR KUL ATT TRÄFFA LITE FOLK. AVSLUTADE KVÄLLEN MED NATTMACKOR TILLSAMMANS MED EN FÖRJÄVLA FIN POJKVÄN.

SHOE ME ON

DESSA SKOR/H&M/FÅR MIG ATT DRÖMMA OM SOMMAREN.
Kanske tillsammans med den här helt fantastiska väskan, slappa höga jeansshorts och ett par wayfarers?

THIS YEARS WINTER JUST WASN'T MADE FOR ME

Jag längtar efter varma sommarnätter. Ljusa sommardagar. Glass. Barbent. Fint umgänge. Kickass drinkar. Och självklart galna nätter alá Sara och Amanda. Jag fotade denna bild i slutet av sommaren, och den får mig inte att längta mindre precis.

YOU KNOW IT, FANTASTIC EMSEDGE

Usel upptadering idag, har helt enkelt haft fullt upp. Var i skolan, på en lektion. Hem till Daniel. Åkte hem. Mådde skit. Mådde ännu sämre. Mådde sämst. Och just nu mår jag fortfarande sämst. Har fått göra något som ingen människa någonsin borde behöva göra. Jag hatar min mage, for real. Imorgon ska jag till Västerås igen. Denna gång till kirurgen! Har ingen aning om vad de ska göra, så får se om jag kommer hem hel.

ACK, SUNDBYBERG

TULIPS/Feelin' like shit. Hoppas på skola och umgänge med pojkvän imorgon. Eller hoppas och hoppas, det är ett måste. Klarar inte av att vara hemma mer....... Later dudes.

ANTONIA JACKET

Jag fullkomligt älskar de här fransjackorna från Monki. Verkligen älskar.
Detta har jag förövrigt sysselsatt mig med under förmiddagen.

ADDICTION

Eftersom jag är hemma och mår dåligt så kände jag att jag förtjänade en tidning. Eller okej vänta, det var bara en dålig ursäkt, sanningen är att jag läser tidningar jämt. COSMO, GLAMOUR, SOLO, CHIC, VR, SOFIS MODE, KLICK, SÖNDAG, VECKANS NU, BILD, GLAZE osv.

CIGARETTES AND PORN

NEW IN/BROWN BAG FROM MQ.

THINGS LIKE THEESE MAKES ME NUTS

VANILLASCENTED/FANTASTIC.

THE BIG WOWEFFECT

JAG ÄR FÖRSÄLSKAD I MARTINA. JAG ÄR FÖRÄLSKAD I HENNES POJKVÄN.
JAG ÄR FÖRÄLSKAD I ALLT SOM HAR MED DESSA 2 BILDER ATT GÖRA.

DAMN I WISH I WAS A LESBIAN

HAR LETAT SOM EN TOK EFTER ETT SPECIELLT HALSBAND FRÅN H&M SEDAN I DECEMBER, MEN NÄR JAG IDAG FICK SYN PÅ DETTA LIKNANDE HALSBAND SÅ KLAPP JAG TILL. VÄLDIGT FINT, ENLIGT MIN MENING. Nu ska jag äta glass och kolla på SATC, och senare ska jag plugga. Puss.

DU KAN TRO ALLT DU HÖRT OM MIG

IDAG HAR JAG HAFT EN FIN VÅRDAG I VÄSTERÅS TILLSAMMANS MED EN HELT AWESOME PAPPA. Vi var först på sjukhuset, fick ny medicin och tog nya prover. Sedan åkte vi in till stan för en lunch, sedan gick vi mest omkring och njöt av det underbara vädret......

JAG KAN FÅ DIG NÄR DU VILL

Det är måndag och jag ska knalla iväg mot tåget om en halvtimma. När jag sedan kommer hem så är det europakunskap som gäller. Så sjukt tråkigt, but a (wo)man gotta do what a (wo)man gotta do...... PUSS.

LOVE AIN'T EASY, BUT IT SURE IS FUN

HÅKAN HELLSTRÖM HAR BLIVIT LITE UTAV EN RELIGON. EN GUD. HAN ÄR UNDERBAR. Vad som mer är underbart är alla de nya vänner jag fått sedan den 17 augusti. Och den otroligt fina pojken som jag har i mitt liv.

OBS OBS OBS OBS OBS

Jag ber om ursäkt för hur bloggen ser ut just nu. Håller på och trixar lite för att se om det eventuellt ska ske en liten förändring här.......

IF YOU GOT SOME ONION

TIME FOR DINNER. JAG AVSTÅR NOG DOCK FRÅN DESSA, SOM DOCK SER HELT OKEJ GODA UT. SÅ JÄVLA HUNGRIG, MEN FÖRBEREDER MIG PÅ DET VÄRSTA VAD DET GÄLLER MAGEN.

SÅ HÅLL MIG HÅRT, HÅLL MIG ÄLSKLING NU

MÅR SOM ENA APA. ELLER NEJ, VÄNTA. APRUNK VARE. OCH PLUGGA MÅSTE JAG. OCH SÅ VILL JAG JU TRÄFFA DANIEL. VILKET JAG DOCK INTE TROR PASSAR SIG IDAG. ÅH. JAG HATAR MIN MAGE.

AWESOME PANTS


PERFECT MATERIAL/COLOR/FIT/LENGTH


WAKE UP IN THE MORNING FEELING LIKE P DIDDY

SÅHÄR SER DET OFTA UT NÄR JAG VAKNAR PÅ MORGONEN.

BUT THEN AGAIN NO

JAG FÅR EN KÄNSLA AV ATT MIN POJKVÄN VERKLIGEN TYCKER OM MIG........ ELLER?

DOING SOME PAINTING


BUT YOU'RE SO CUTE

SPENDERADE HELA FREDAG EFTERMIDDAG/KVÄLL/NATT ÅT ATT MÅLA DANIELS RUM. DET TOG SIN TID, MEN FASIKEN VAD FRÄSCHT DET BLIR.

PURPLE HAZE ALL IN MY BRAIN

FANTASISKA EMSEDGE/NU VANKAS SNART KYCKLING, HEMGJORD KLYFTPOTATIS OCH BEARNAISE. SEDAN SPANSKA. MÅSTE FÖRSÖKA PLUGGA LITE SÅ JAG KAN ÅKA IN TILL SKOLAN OCH SKRIVA PROVET IMORGON, FÖR ATT SEDAN SOVA HOS MIN FINFINFINFINA POJKVÄN.

VISSTE DU

ATT JAG VILL HA VÅR/SOMMAR.
ATT MIN SENASTE KYSS VAR MED VÄRLDENS FINASTE DANIEL.
ATT JAG LYSSNAR MEST PÅ HÅKAN HELLSTRÖM.
ATT JAG PRATAR FÖR MYCKET/SNABBT.
ATT JAG INTE GILLAR MÄNNISKOR MED DÅLIG HUMOR/DRYGA/SURA/TYPER.
ATT MIN FÖRSTA RIKTIGA KYSS VAR I DECEMBER 2005 MED EN POJKE SOM JAG VAR KÄR I.
ATT JAG AVSKYR NÄR FOLK PRATAR OM BRUTNA BEN I KROPPEN.
ATT JAG GILLAR ATT PUSSA PÅ MIN FINA POJKVÄN/UMGÅS MED MINA NÄRA OCH KÄRA.
ATT JAG ALLTID KOMMER FÖRSENT ELLER FÖRTIDIGT.
ATT JAG ÄR HEMLIGT FÖRÄLSKAD I POJKAR MED WAYFARERS.
ATT MIN MOBILTELEFON ÄR EN GANSKA REPIG, MEN VÄLANVÄND, IPHONE.
ATT INNAN JAG GÅR OCH LÄGGER MIG LÄSER JAG OFTAST.
ATT IDAG HAR JAG INTE GJORT NÅGOT ALLS.
ATT JAG JUST NU TÄNKER PÅ MAT, HAHA.
ATT IMORGON KOMMER JAG GÅ TILL SKOLAN HUR JAG ÄN MÅR, FÖR ATT SEDAN ÖVERNATTA HOS D.
ATT JAG HOPPAS ATT DET BLIR EN BRA DAG IMORGON ISTÄLLET.
ATT JAG VILL UMGÅS. ELLER ÅTMINSTONE HA EN SEX AND THE CITY BOX ATT HÄNGA MED.

KOM SOMMARNÄTTER UNDER STJÄRNOR, KOM

JUST NU KOKAS DET MAKARONER. SNART SERVERAS DET MAKARONER OCH OSTSÅS. SENARE SKA JAG SPENDERA DAGEN FRAMFÖR TV/TIDNING. KANSKE THE SIMS. DET STORA UPPDRAGET ÄR ATT ÖVERLEVA DAGEN.

YOU FUCKING POSER


IDAG GLIDER JAG OMKRING I TIGHTS OCH DENNA MAGTRÖJA FRÅN MONKI.
Den är världens skönaste myströja. Är hemma från skolan idag igen, då jag mår som ett jäkla aprunk (haha, ursäkta språket).
Skulle verkligen behöva lite pussar från den bästa jag vet, som dessvärre befinner sig i Strängnäs just nu.

NOSTALGIC


EMILIO PUCCI/FASHION GIRL

FANTASTIC.

ALLT JAG BORDE HA GJORT, MEN MOLN KOM IVÄGEN

Det var ju roligt att 10 av 91 unika läsare kommenterade inlägget lite under! Haha. Ni är söta iallafall. Synd att jag är så nyfiken bara! På tal om något annat så har jag precis pluggat spanska med pappsen och ska nu lägga mig och läsa BILD.

TELL ME ONE THING

IGÅR HADE JAG BESÖKSREKORD HÄR PÅ BLOGGEN! DET VAR OTROLIGT ROLIGT. SJÄLVKLART ÄR JAG NYFIKEN PÅ VILKA NI ÄR, MEN VET ATT LÄSARE INTE BRUKAR VARA ALLT FÖR PIGGA PÅ ATT SVARA PÅ SÅNTHÄR. MEN OM NÅGON SKULLE HA LUST ATT SKRIVA VEM DEN ÄR, KANSKE TILLOCHMED LÄNKA TILL SIN EGEN BLOGG, SÅ VORE DET JÄKLIGT TREVLIGT YOU GUYS.

WET WET HAIR


IDAG ÄR JAG HEMMA FRÅN SKOLAN PÅGRUND AV TÅGBRIST. MEN DET PASSAR MIG GANSKA BRA DÅ JAG BEHÖVER PLUGGA SPANSKA. MEN FÖRST SKA JAG NER TILL VILSTA OCH KÖPA CHOKLAD.

MONDAY WEAR

IGÅR GLED JAG OMKRING I DENNA SKAPELSE FRÅN MONKI.

RSS 2.0